FIND YOUR DARLINGS

€579,-

Coachingstraject van 10 weken

Loop je al langer met de vraag: ”Is dit het nou?” Ben je op zoek naar meer plezier en geluk? Wil je erachter komen wat je echt leuk vindt? Start dan met het programma ‘Find your darlings’! Tijdens dit tien weken durende traject ontdek je aangeboren kwaliteiten en datgene waar jij gelukkig van wordt. En leer je hoe je die concreet kan inzetten in je werk en privé. Dit traject bestaat uit vijf coachingsessies van 1,5 uur die elke twee weken plaatsvinden. Na elk gesprek ontvang je oefeningen die je in je eigen veilige omgeving kan maken. Samen doorlopen we stap voor stap het proces om jouw darlings te gaan vinden en realiseren. Tussentijds vragen? Via whatsapp en mail ben ik onbeperkt bereikbaar om je vragen persoonlijk te beantwoorden of om even te sparren.

 

Wat kan je verwachten?

 

  • 5 1:1 coachingsessies van 1,5 uur. Zowel live als virtueel mogelijk
  • Een Glossy thuisgestuurd, met het volledige stappenplan. Meer dan zestien levensveranderende opdrachten.
  • Vele QR codes in het Magazine, waarmee je allemaal persoonlijke coachingvideo’s kunt bekijken
  • Het gehele traject ben ik onbeperkt bereikbaar via whatsapp voor al je vragen, support, advies.
  • Gratis duurzaam schrijfboekje, waarin je al je ervaringen kan verzamelen.
  • Elementen van NLP, ACT, The Law of Attraction

HET TRAJECT

Het traject bestaat uit vier stappen, die we gedurende tien weken samen zullen doorlopen. In elke stap staat een andere vaardigheid centraal. Stap voor stap begeleid ik jou naar een leven waarin je je verlangen kan volgen.  Benieuwd naar de stappen? Hieronder vind je een korte introductie.

01

Worden wie je bent

Om erachter te komen waar je energie uit haalt en welk pad bijdraagt aan jouw geluk, is het belangrijk jezelf beter te leren kennen. Wie was jij voor overtuigingen beslag op jou legden? Welke waarden drijven jou? Wat zijn jouw talenten? Kortom: Wie ben jij in wezen? Door het aanleren van overtuigingen raken we vaak uit contact met wie we daadwerkelijk zijn. In deze stap ga je de echte jij weer terugvinden.

02

Voel je verlangen

We weten wel wat we willen in het leven, alleen we kunnen het niet meer voelen. Stel je eens voor dat alle externe factoren niet meer zouden meewegen? Wat wil je echt in het leven? Waar ligt jouw verlangen. Door middel van een out of the box vraagstelling kom jij in contact met jouw ware verlangen. In deze stap ga je jouw verlangen voelen en visueel maken. Let’s give it attention.

03

Van droom naar doel

Door het te hebben over jouw ware verlangen is het dromen aangewakkerd. Maar dromen is passief. Om echt verandering te realiseren is het belangrijk jouw verlangen concreet te maken in haalbare doelen. In deze stap gaan we aan de slag met jouw droom. We ontwikkelen concrete doelen, die daadwerkelijk te realiseren zijn in jouw persoonlijk leven. Het is tijd om meer voldoening en geluk te realiseren.

04

Leef je echte jij!

In deze laatste stap ga je letterlijk stappen zetten. Het is tijd voor actie! Je gaat door middel van oefeningen jouw doelen stap voor stap in de praktijk brengen. We activeren de juiste neurologische verbindingen om jouw doelen te kunnen realiseren. En ik geef je tools mee om na het traject verder met je plan aan de slag te kunnen. Met een toolbox aan nieuwe vaardigheden ben je klaar om jouw verlangen te realiseren.

Wat levert Find your darlings je op?

Je weet wie je in wezen bent. Welke eigenschappen, waarden en talenten bij jou horen

R

Je voelt wat jouw diepere verlangen is en weet binnen welke levensgebieden je hierin nu tekort komt.

R

Je hebt jouw verlangen omgezet in doelen. Je hebt visueel gemaakt waar je naartoe wilt en hoe jouw nieuwe leven eruit mag zien.

R

Jouw doelen heb je verwerkt in een concreet en haalbaar plan, passend bij jouw leven.

R

Je beschikt over een toolbox om daadwerkelijk jouw persoonlijke verlangen te kunnen realiseren.

R

FIND YOUR DARLINGS PLANNEN?

Boek hier eenvoudig je Find Your Darlings sessies op het moment dat het jou het beste uitkomt.

error: De inhoud van deze website is beschermd.
Gratis Kennismaking? Kennismaking? Contact?