EX THE PRESSURE

€869,-

Coachingstraject van 14 weken

Weet je wel waar jouw mentale druk vandaan komt, maar lukt het je maar niet om de druk te doen verminderen? Heb je meerdere pogingen ondernomen en ben je er nu echt klaar mee? Dan is ‘Ex the pressure’ iets voor jou! Tijdens dit twaalf weken durende traject leer jij hoe je definitief van jouw pressure een Ex kan maken! Dit traject bestaat uit zeven coachingsessies van 1,5 uur, die elke twee weken plaatsvinden. Na elk gesprek ontvang je oefeningen, die je in je eigen veilige omgeving kan kijken en maken. Samen doorlopen we stap voor de stap het proces om van jouw pressure een ex te maken. Tussentijds vragen? Via whatsapp en mail ben ik onbeperkt bereikbaar om jouw vragen te beantwoorden of gewoon even te sparren.

Wat kan je verwachten?

 

  • 7 1:1 coachingsessies van 1,5 uur. Zowel live als virtueel mogelijk
  • Een Glossy thuisgestuurd, met het volledige stappenplan. Meer dan vijfentwintig levensveranderende opdrachten.
  • Vele QR codes in het Magazine, waarmee je allemaal persoonlijke coachingvideo’s kunt bekijken.
  • Het gehele traject ben ik onbeperkt bereikbaar via whatsapp voor al je vragen, support, advies.
  • Gratis duurzaam schrijfboekje, waarin je al je ervaringen kan verzamelen.
  • Het traject is samengesteld op basis van de methodes: NLP en ACT, The Work

HET TRAJECT

Het traject bestaat uit zes stappen, die we gedurende veertien weken samen zullen doorlopen. In elke stap staat een andere vaardigheid centraal. Stap voor stap begeleid ik jou naar een leven met minder mentale druk.  Benieuwd naar de stappen? Hieronder vind je een korte introductie.

01

Overtuigingen onder de loop

Welke belemmerende overtuigingen ben jij ooit gaan geloven? Wil je minder druk en meer regie ervaren, dan zal je eerst op zoek moeten naar de wortels die jouw gedachten, gevoelens en gedrag vandaag de dag bepalen. In deze stap nemen we jouw overtuigingen onder de loop. We gaan op zoek naar de kern van jouw mentale druk.

02

Accepteren kan je leren

Vechten tegen emoties heeft geen zin. Toch proberen we pijn vaak te vermijden door allerlei overlevingsstrategieën. Vaak met veel mentale druk als gevolg. Hoe zou het zijn als je de weerstand tegen mentale pijn kan opgeven? In deze stap leer je je pijn te doorvoelen en je trauma’s aan te kijken. Je leert bepaalde gevoelens een plekje te geven.

03

De waarheidstest

Nu we onderzocht hebben welke overtuigingen er in jou zijn gaan wonen en je de weerstand tegen de pijn hebt opgegeven, is het tijd voor de waarheidstest. Met liefde onderzoeken we of de overtuigingen die je ooit als waar bent gaan zien ook daadwerkelijk de waarheid zijn. We dagen jouw brein door middel van oefeningen uit om de overtuigingen langzaam te heroverwegen.

04

Zelfliefde

De meeste belemmerende overtuigingen zijn berust op een voorwaardelijk zelfbeeld. Om afscheid te nemen van deze overtuigingen is het belangrijk een stukje onvoorwaardelijkheid naar jezelf te ontwikkelen. Zelfliefde. Het is zo’n simpel woord, maar zo freaking moeilijk. Hoe hou je onvoorwaardelijk van jezelf? In deze stap vergroten we de liefde voor jezelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

05

Nieuwe werkelijkheden

Die belemmerende overtuigingen in jou, ze blijken niet waar te zijn. Welke werkelijkheden zouden er naast de waarheid in je hoofd nog meer kunnen bestaan? In deze stap leer je te kijken door een andere bril. Je maakt kennis met nieuwe werkelijkheden en daagt jouw brein uit om nieuwe perspectieven te omarmen.

06

Kies je perspectief

Het is tijd voor het leukste van alles: je mag je nieuwe perspectief gaan kiezen! Tijdens deze stap kies je nieuwe helpende overtuigingen en krijg je oefeningen aangereikt om neurologische verbindingen in je brein te activeren. Jouw nieuwe perspectief zal zo beetje bij beetje jouw waarheid gaan worden. Op naar een leven met minder mentale druk!

Wat levert Ex the pressure je op?

Je weet welke overtuigingen jouw mentale druk veroorzaken, waar ze ontstaan zijn en hoe ze jouw leven bepalen.

R

Je hebt je pijn doorvoelt en je trauma’s aangekeken. Je kan bepaalde gevoelens een plekje geven.

R

Je zelfliefde is vergroot. Je zelfdbeeld is onvoorwaarderlijker geworden. Je kan nu keuzes maken die goed zijn voor jou.

R

Je hebt nieuwe neurologische verbindingen gemaakt en positieve overtuigingen aangeleerd. De kijk op jezelf is veranderd en je mentale druk is afgenomen

R

EX THE PRESSURE PLANNEN?

Boek hier eenvoudig je Ex The Pressure sessies op het moment dat het jou het beste uitkomt.
error: De inhoud van deze website is beschermd.
Gratis Kennismaking? Kennismaking? Contact?