BEWUSTZIJNS TWEEDAAGSE

17 & 18 juni 2022

Young Academy of Life en Expressure organiseren de Bewustzijnstweedaagse. Een intieme, energieke, verbindende maar bovenal inzichtgevende training.

Doe je dingen in overeenstemming met jezelf of laat je je leiden door druk? Wil jij ontdekken hoe jij in de hedendaagse maatschappij met zoveel invloeden, toch kan worden/zijn wie je bent? Tijdens deze tweedaagse word je je bewust van de overtuigingen die in jou zijn gaan wonen. Welke ondersteunen jouw eigen verhaal? Waar klopt jouw hart voor en welke overtuigingen dragen daar aan bij? Bewustzijn, weten waar je vandaan komt, zelfliefde, betekenis geven en communiceren in overeenstemming met jezelf. Tijdens deze prachtige intieme tweedaagse vergroot je jouw bewustzijn en integreer je nieuwe overtuigingen. Een waardevol proces en authentiek resultaat.

Wat kan je verwachten?

Twee inspirerende trainingsdagen, waarin je samen met anderen ontdekt:

  • Wat jouw verhaal is
  • Welke overtuigingen jou in de weg staan
  • Hoe je de weerstand in jezelf kan loslaten
  • Wat jouw diepere verlangen is
  • En hoe je dat kan manifesteren in deze wereld

Een dag vol plezier, verbinding, lol, heerlijk eten en veel natuur, waarin spiritualiteit en wetenschap samenkomen

Maak kennis met

DE TRAINERS

Elena Carmona van Loon

Orthopedagoog-Generalist, Founder van Regieversterkend handelen en Young Academy of Life

Elena Carmona van Loon is orthopedagoog generalist. Ze houdt zich bezig met ontwikkeling en welzijn van jongeren en gezinnen, ook traint en behandelt ze al jarenlang. Zij is de auteur van regieversterkend handelen, de methodiek helpt jongeren en professionals om in hun kracht te staan, bewust te zijn en te handelen. Onlangs verscheen haar nieuwe boek ‘Het recht er iets van te maken’. Elena is een autoriteit op het gebied van versterken van regie.

Zanne Kortleven

Millennialcoach, Trainer, Coach en Founder van Expressure

Zanne Kortleven is trainer en coach. Als ervaringsdeskundige en sociaal agoog vertelt zij over de mentale druk die veel jongvolwassenen ervaren. Zanne is momenteel een boek aan het schrijven over Generatie Y: Hoe komt het dat deze generatie zoveel Mentale Druk ervaart? En belangrijker nog: Hoe kom je er van af? Zelf vond ze de sleutel om van haar druk af te komen en nu deelt ze haar verhaal. Ze ontwikkelde een methode die jou helpt om van je ‘pressure’ definitief een ex te maken.

Buitenplaats Het land van Es

De Bewustzijnstweedaagse vindt plaats op het prachtige Land van Es, gelegen in Strijen.

Wil jij ontdekken hoe jij in de hedendaagse maatschappij met zoveel invloeden, toch kan worden/zijn wie jij bent? Dan is de bewustzijnstweedaagse echt iets voor jou. Jong of oud, man of vrouw, iedereen die open staat voor een heerlijke dosis vrij denken is van harte welkom.

Beide trainingsdagen vinden live plaats op het wonderschone Land van Es. Het land van Es is een prachtige boerderij omgeven door natuur. De ideale plek om dichter bij jezelf en in verbinding met anderen te komen.

Beide dagen zijn voorzien van een uitgebreide biologische lunch.

Zin in twee inspirerende dagen, waarin jij even helemaal bewust mag zijn? Meld je aan via door een mail te sturen: elena@regieversterkendhandelen.nl of vul hieronder het contactformulier in

Kosten: 549,- voor de twee volle dagen inclusief eten

VRAGEN OF WIL JE JE AANMELDEN?

Contact

Liever bellen?

error: De inhoud van deze website is beschermd.
Gratis Kennismaking? Kennismaking? Contact?